.

.

Imitaciju Šablon Trajnih Transparentni Jasno DIY Privjesak za ključeve Privjesak Šabloni za Ukrasni Privjesak Brod Quilting

Imitaciju Šablon Trajnih Transparentni Jasno DIY Privjesak za ključeve Privjesak Šabloni za Ukrasni Privjesak Brod

KM 72.75

Iznos
U trgovini.

Materijal : Koristeći visokog kvaliteta imitaciju, da je šablon može biti korišćeno već dugo vremena, i šablon je lako prodavnicu jer materijala, tako da nema potrebe da brineš o šteti.Transparentni : Na predložak obrazac je proziran i jasno, i sečenje udaljenost je tačno.Prema šablon, možeš da napraviš savršeni privjesak za ključeve.Srednjoj Preciznost : precizan rupa sa strane su nekada mark konac poena u popravio intervalima.Također možete šav na svoj intervalima prema tvom mišljenju.Zaštitni Film : Na predložak je sloj kraft papir zaštitne film spriječiti uticaj i ogrebotine tokom transporta.To može biti uklonjeni prije nego što koristimo.Ručno Zanata : Ovo imitaciju šablon jako je pogodan za ljude koji vole da se rukom.Također je dobar poklon za prijatelja ili porodice na odmor ili rođendane.Specifikacija : Predmet Tip : Imitaciju Šablon Materijal : Imitaciju Funkcije : Možete Koristiti Model napravili Digitalni Privjesak Gotov Proizvod Stilu : Digitalni Privjesak Paket Listu : 9 x Veštački su šabloni Napomena : 1. Teško je lažna Kožom, Kao Biljka Mekan faux Kože, Preporučuje da Se seku sa šrafciger Duž Obrazac Linija, ili smanjio Direktno sa faux Kože Nož. 2. Za Neke faux Kože Procesuirani od strane Specijalnog Obrta, Korteksa Ne može Biti Označene sa šrafciger, Tako Mora Biti pomešan sa Olovkom.

Parametri proizvoda

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
You Can Use the Model to Make a Digital Pendant
Finished Product Style:
Digital Pendant
Package List:
9 x Acrylic Templates :
Note:
1. Hard faux Leather, Such As Vegetable Soft faux Leather, is Recommended to Be Cut with an Awl Along the Pattern Line, or Cut Directly with a faux Leather Knife. :
2. For Some faux Leather Processed by Special Crafts, the Cortex Cannot Be Marked with an Awl, So It Needs to Be Cut with a Pen. :
To se sviđa i kupcima