.

.

Tuyrchu samo-Strijela Reflektivnim Fluorescentna Žute Crnu Traku 1 X30ft, Otporan na vodu Srednjoj Vidljivost Upozorenje Sigurnost Ljepilo Traku, na Otvorenom Reflektivnim-Naljepnice.

Tuyrchu samo-Strijela Reflektivnim Fluorescentna Žute Crnu Traku 1 X30ft, Otporan na vodu Srednjoj Vidljivost Upozorenje

KM 4.19

Iznos
U trgovini.

1.[Kvaliteta : ]Naš Tuyrchu proizvođači specijalizovan u proizvodnji i rad sjajnu traku za više od 15 godina, i težiti mušterije sa više reflektivnim, trajnijem, više vodootporan je, jace ljepilo sjajnu traku, i koristite naš brend i reputaciju da garantujem proizvod kvalitet. 2.[Velicina : ] 2" širom X 66ft dugo.DOT traku sa saću dizajn, napravljene od LJUBIMCA, PVC, BOPP.I različite boje i dužinu kombinacija su dostupni da se obogatiti tvoj izbor i poboljšati koštati nastup. 3.[Širom prijavu : ] To može da bude lako i generalno se prijavio u prikolicama, komercijalne vozila, automobile, čamce, poljoprivredne opremu, kampera, motori, automobile, smo tricikle, kamioni, kacige, mantila, čamce, ograde, sandučića, ruksak, odjeću, i bilo gde drugde da treba pažnja. 4.[Jaka vrijeme otpor : ] Vrijeme i rastvor otporna, to može da se odupre erozije prljavštine, mast, nafte, a kiša, i održavati dobro reflectivity u sve vrste loše vrijeme. 5.[Super Trajnih] Super reflektivnim svjetlo čak i u prigušiš svjetlo uslove za poboljšanje vidljivost i efikasno smanjiti verovatnoća saobraćajne nesreće.Snažna .. i trajna, otporan na vodu, visoka temperatura, i temperatura niska otpora, jake privrženost.Lagan za postavljanje, lako se koristi.Srednjoj snagu polimera ljepilo osigurava da ovo sigurnosne kasete se mogu koristiti za mnogo godina.

Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima